Wil je graag een keer stagelopen in de gehandicaptenzorg? Dan is Binders echt iets voor jou! Wij bieden je een leuke, inspirerende en gevarieerde groep van volwassenen met een beperking aan. Daarbij kundige, betrokken en gemotiveerde collega’s en ook niet onbelangrijk; een gezellige werksfeer. Bij Binders werken we samen!

Binders is een wijkservicecentrum gevestigd in Katwijk aan de Rijn, waar de deelnemers wijkgerichte activiteiten verrichten voor de buurt. En voor aankomend schooljaar (september 2017) zoeken wij nog vier nieuwe, leergierige en enthousiaste stagiaires. De duur van de stage is helemaal afhankelijk van de richting, het niveau en de eisen van je studie. Van gemiddeld 20 weken.

Opleidingen

  • MZ Gehandicaptenzorg (kwalificatieniveau 4)
  • MZ Specifieke doelgroepen (kwalificatieniveau 4)

Bij Binders vinden we het belangrijk om je goed te begeleiden. Op locatie krijg je daarom ook een werkbegeleider die jou begeleidt gedurende de stageperiode. Daarbij maken we vooraf van jou stage samen met jou afspraken over de doelstellingen, werkzaamheden, werktijden en begeleiding van de stage. Binders is onderdeel van zowel de Gemiva-SVG Groep als het Raamwerk. Beiden organisaties zijn erkende leerbedrijven. Wij hebben dus ook een erkenning voor MBO opleidingen.

Ben je enthousiast geworden? Vul dan het stageformulieren op de website van Gemiva-SVG Groep of Raamwerk in!