Joke is een creatieve, actieve, bezige bij. Ook is ze één van de allereerste deelnemers bij Binders, namelijk al vanaf september 2013. De dag dat Binders zijn deuren opende voor een ieder die meer uit zijn of haar dag wilde halen. ‘’Binders is leuk, ik word goed begeleid. Ik ben harstikke tevreden’’.

 

De keukenprinses
‘’Bij Binders werk ik in de keuken, ga ik de vaatwasser in en uitruimen en tafels afdoen. En ik ga ook boodschappenlijstje maken voor de Binders.’’
Dankzij Joke komen we nooit te kort! Wij kennen haar als de keukenprinses van Binders. Altijd haar schortje om, oplettend of alles nog wel houdbaar is en of de voorraadkast nog wel goed gevuld is. Er zal nooit zure melk gedronken worden als Joke in de buurt is!

Stilzitten? Daar doen we niet aan!
Maar Binders is voor Joke niet genoeg! Ze doet nog veel meer! Als vrijwilliger werkt ze bij de Wilbert, en ook hier heeft ze haar plek in de keuken gevonden. Zo brengt ze de bewoners van de Wilbert koffie en thee, doet hen afwas, ruimt de kasten in. Maar vooral zorgt ze voor een goed draaiende keuken. ‘’En ik werk óók nog bij het Lichtpunt’’. Hier is ze de baas van de boodschappen! Een echte regelneef.

Sportief type
Naast werken in de keuken houdt ze er ook van om lekker in beweging te zijn. Vanaf het moment dat ze opstaat tot het moment dat ze gaat slapen is ze actief bezig. ‘’Naast Binders doe ik aan gehandicaptensport’’. Zo komt ze iedere dag op de fiets naar haar werk, doet ze veel aan fitness en is altijd de laatste die op de dansvloer staat.