Op 15 maart 2017 was het eindelijk zo ver. De rode loper was speciaal uitgerold, de hapjes stonden op tafel en de beamer stond klaar om de film te starten. Bijna honderd mensen stonden in de zaal om de langverwachte film te aanschouwen. Ze waren uiteraard al jaren enthousiast over Binders en nu snapten ze eindelijk waarom! De activiteiten stonden op beeld.

In plaats van wat simpele foto’s zijn er nu professioneel geschoten video beelden. De Binders collega’s stonden vol trots tussen de genodigden die vol verwondering de video aanschouwden. Een traantje hier en daar en een grote glimlach om een ieder die aanwezig was. Tijdens de komische stukken van de video werd hardop gelachen en na afloop was er een luidruchtig applaus.

Na een fantastische, zonnige en gezellige middag willen we nogmaals wat mensen bedanken!

Als allereerst Frans en Wim; ontzettend (!) bedankt voor het filmen en editen! Peter dank je wel voor de mooie en enthousiaste toespraak op de dag zelf! Lieve Lois heel erg bedankt voor de steun vanaf de speeddate met Frans tot en met de première! En last but not least aan alle stagiaires en vrijwilligers die deze prachtige middag mede hebben georganiseerd.