Ongeveer twee maanden geleden bedachten wij, Martijn en Sander, dat voor de lezer het leuker moet zijn om meer plaatjes, foto's en video's op de website te zien. Dit maakt het voor de mensen die de site bezoeken mooier, aantrekkelijker en relevanter. En zo ging het balletje rollen.

 

Zoals u kunt zien staan er op de site al veel foto’s, maar wij vonden dat je met een film Binders veel beter in beeld kan brengen. Binders doet veel verschillende activiteiten, vandaar dat wij op het idee kwamen om een film te maken, zodat jullie als bezoeker van de site te zien krijgen hoe wij bij Binders precies te werk gaan.

Met de film als oplossing, hebben we een plan bedacht. We zijn begonnen met het schrijven van een scenario en daar kwam ook het idee van een storybord uit. We begonnen met het uitwerken van het scenario en het storybord, en daarna zochten we een cameraman die dit voor ons in beeld wilde brengen.

Via een bijeenkomst door middel van speeddates zijn we terecht gekomen bij Frans. Frans meldde zich als nieuwe vrijwilliger aan, met kennis, werkervaring en liefde voor het video vak. En tot onze aangename verassing nam hij ook nog is zijn goede collega Wim met zich mee. Wim heeft Frans geholpen met filmen en het geluid van onze video.

Toen ging het vliegens vlug. Binnen no time hadden we een complete planning gemaakt en binnen een week hadden we ook de twee datums geprikt voor het filmen. Eenmaal alles in beeld, zaten we nog met losse fragmenten. Hiermee hebben Frans en Wim geholpen en hebben wij Martijn en Sander met hun de film geëdit. Hieruit is een top resultaat gekomen.

 

En het resultaat… die mag er zijn! Op 16 maart zetten we de video online.

 

Wij zijn heel Enthousiast, blij en nieuwsgierig naar eindresultaat, jullie ook??

 

Groetjes de regisseurs van Binders in Beeld

Binders Design